Hager
Γενική Ανακοίνωση σχετικά με την Εμπιστευτικότητα του Δικτυακού Τόπου

Τελευταία ενημέρωση: 10.2018

Στην Hager, σεβόμαστε την ιδιωτική σας ζωή και θέλουμε να είμαστε διαφανείς ως προς τα είδη προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε σχετικά με σας και ως προς τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιούμε. Στην παρούσα Ανακοίνωση Εμπιστευτικότητας του Δικτυακού Τόπου (εφεξής, η "Ανακοίνωση"), σας παρέχουμε εξηγήσεις σχετικά με το ποιοί είμαστε, πώς συλλέγουμε, μοιραζόμαστε και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που λαμβάνουμε από σας όταν επισκέπτεστε μια διαδικτυακή πλατφόρμα (εφεξής, ο "Δικτυακός Τόπος"), και πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας στην ιδιωτική ζωή.

Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι η παρούσα Ανακοίνωση περιγράφει την συλλογή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που λαμβάνει χώρα γενικά σε όλους τους δικτυακούς τόπους της Hager, ενώ οι ειδικές δραστηριότητες επεξεργασίας που λαμβάνουν χώρα σε κάθε δικτυακό τόπο της Hager ενδέχεται να είναι διαφορετικές. Συνεπώς, ορισμένες από τις δραστηριότητες επεξεργασίας που περιγράφονται στην παρούσα Ανακοίνωση ενδέχεται να μην έχουν εφαρμογή στον συγκεκριμένο δικτυακό τόπο της Hager που επισκέπτεστε.

Αν έχετε ερωτήσεις ή προβληματισμούς σχετικά με την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται στο τέλος της Ανακοίνωσης αυτής.

Τον Δικτυακό Τόπο που επισκέπτεσθε διαχειρίζεται η τοπική θυγατρική της Hager (εφεξής "Hager"), η οποία είναι και ο υπεύθυνος επεξεργασίας όλων των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται μέσω Δικτυακού Τόπου.

1. 1. Σύντομοι σύνδεσμοι

Συνιστούμε να διαβάσετε το σύνολο της παρούσας Ανακοίνωσης για να έχετε πλήρη ενημέρωση. Όμως, αν επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση σε ένα συγκεκριμένο κεφάλαιο της παρούσας Ανακοίνωσης, μπορείτε να κάνετε κλικ στον σχετικό σύνδεσμο παρακάτω, για να οδηγηθείτε κατευθείαν στο κεφάλαιο αυτό.

  1. 2. Τι είδους δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα συλλέγουμε και γιατί
  2. 3. Για ποιούς σκοπούς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας
  3. 4. Με ποιούς μοιραζόμαστε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας
  4. 5. Ποια είναι η νομική βάση της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας που πραγματοποιούμε
  5. 6. Διαβίβαση Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα εκτός ΕΕ/ΕΟΧ
  6. 7. Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας
  7. 8. Πώς προστατεύουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας
  8. 9. Ανήλικοι
  9. 10. Ποια είναι τα δικαιώματά σας σχετικά με την προστασία των δεδομένων σας και πώς μπορείτε να τα ασκήσετε
  10. 11. Εξωτερικοί σύνδεσμοι
  11. 12. Ενημερώσεις της παρούσας Ανακοίνωσης
  12. 13. Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας

2. Τι είδους δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα συλλέγουμε και γιατί

Συλλέγουμε διάφορα είδη δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα μέσω του Δικτυακού μας Τόπου. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που ενδέχεται να συλλέγουμε σχετικά με σας εμπίπτουν σε αδρές γραμμές στις ακόλουθες κατηγορίες: